Kick off bijeenkomst  “Geef de jeugd een stem!’’

 

Als Regiobestuur van de KNHS willen wij jullie middels deze mail informeren over de kick-off bijeenkomst: “Geef de jeugd een stem!’’ voor KNHS-jeugdleden tussen de 16 en 25 jaar.

 

De jongeren aan zet!

Bij de KNHS gaan de jongeren aan zet, de jeugdleden krijgen hierdoor meer inspraak op de paardensport. Tijdens de kick-off bijeenkomst op zaterdagmiddag (van 12.30u. tot 15.30u.) 16 maart 2019 in ’s-Hertogenbosch ontmoeten jeugdleden elkaar en worden ze geïnspireerd door de toekomstplannen van de KNHS en enthousiaste gastsprekers.

Dit met als doel de jeugdleden te enthousiasmeren  om aan de slag gaan in een nieuw op te richten jeugdforum, regionaal bestuur of een klankbordgroep om hun stem te laten gelden. Ook zijn we op zoek naar een jeugdlid voor het KNHS-bestuur, voor ons een ideale gelegenheid om kennis te maken met potentiële jeugdleden. Samen gaan we de paardensport verjongen.  

 

Aanmelden

De jeugdleden kunnen zich via Mijn KNHS aanmelden voor de kick-off bijeenkomst tijdens Indoor Brabant- The Dutch Masters. Vorige week is hiervoor een oproep naar alle jeugdleden verzonden. De bijeenkomst wordt gehouden in Congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch. Dit congrescentrum ligt op slechts 5 minuten lopen van de Brabanthallen. Na de bijeenkomst is er dan ook de mogelijkheid om sfeer te proeven op het evenement Indoor Brabant- The Dutch Masters 2019.
Als een lid niet bij zijn bij de kick-off bijeenkomst aanwezig kan zijn en wel geïnteresseerd is, kunnen ze een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over dit traject als dat wij zijn! Geven jullie het door aan de jeugdleden?

Mochten er naar aanleiding van deze oproep en het aanvullende artikel nog vragen zijn, horen wij het graag.

Met vriendelijke groet,

 

Meggie van der Kamp

Projectleider KNHS