Jeugd(talent)stimulering plan (JSP) van de Regio Drenthe 2015 / 2016


 

Tussenbeoordeling JSP spring- en dressuurcombinaties van regio Drenthe.

 

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 februari vinden op locatie van "de Stroomruiters" in Beilen de tussenbeoordelingen van JSP regio Drenthe plaats.

Toegang voor publiek is gratis en het beloven twee leerzame dagen te worden!

 

Op vrijdag zullen de springcombinaties onder het toeziend oog van de instructeurs (Freek v/d Laan, Margriet Kruizinga en Wim Pomp) een oefenparcours rijden, waarbij zij beoordeeld zullen worden aan de hand van verschillende criteria (o.a. houding en zit, juistheid van de hulpen en het rijden tussen en aanrijden van de hindernissen). Ook zullen zij tips krijgen en deze vervolgens direct toe kunnen gaan passen op een aantal sprongen uit het parcours.

Aanvang: 18.00 uur

Eindtijd: ongeveer 21.00 uur

 

Op zaterdag zijn de dressuurcombinaties aan de beurt. Zij worden begeleid door hun instructeur (Jolanda de Nekker, Floor Vos of Paulien Alberts) tijdens het losrijden. Aan de hand van tips en oefeningen leren zij hoe ze nog beter voorbereid aan de start van hun proef kunnen verschijnen.

Na deze individuele voorbereiding zullen zij op hun eigen niveau een dressuurproef rijden, die door niemand minder dan Loes Corsel beoordeeld zal worden.

Ook krijgen zij de mogelijkheid om hun proef, met commentaar van de jury, te filmen om zo nog meer leerpunten uit hun proef te halen.

Aanvang: 12.00 uur

Eindtijd: ongeveer 18.00 uur

 

Kortom twee zeer interessante en leerzame dagen voor jong en oud!

 

 


JSP 2015-2016
Klik hier voor alle voorwaarden en info over het jeugdstimuleringsplan van de Regio Drenthe.

 

Startlijsten 2015- 2016
Klik hier voor de startlijsten.

 

Lesindeling 2015-2016
Klik hier voor de Lesindeling.

 

De gekozen instructie en locaties
 

 

 

 

Selectiedag JSP 2015/2016

 

SELECTIEDAG SPRINGEN: 

14 September 2015 – Manege Boekweitakkers in Dalerveen

 

SELECTIEDAG DRESSUUR: 

15 September 2015 – Manege de Stroomruiters in Beilen

 

Deze uitnodiging is bedoeld voor paarden of ponyruiters van 10 tot 21 jaar, die startgerechtigd zijn in de klasse L t/m ZZ springen of L1 t/m Z2 dressuur. Ruiters die in gedurende het kalenderjaar 10 jaar worden mogen ook meedoen, evenals ruiters die dat kalenderjaar 21 jaar worden. Er is geen leeftijdsgrens voor de pony's of paarden. De pony of het paard moet behoren tot de categorie C, D of E of paard.

 

De selectieavond is er voor ALLE Drentse ruiters die mee willen doen aan één van beide talentenplannen en lid zijn bij een vereniging die aangesloten is bij de KNHS REGIO DRENTHE. 

 

Is er dan een talent wat in aanmerking komt voor beide plannen, krijgt deze ruiter ook een uitnodiging voor beide plannen.

 

Willen jullie de bijlage doorlezen en hierop reageren door een mail te sturen met daarbij een ingevuld (meegestuurd) inschrijfformulier met je Naam, Ponynaam, huidige klasse en Combinatienummer en je voorkeurskeuze op te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Controleer hierbij ook het opgegeven emailadres en telefoonnummer waarop je te bereiken bent.

 

Wij van het JSP doen zoveel als mogelijk via mail. Dit halen wij uit de gegevens die bij de KNHS bekend zijn. Wanneer jullie in "Mijn KNHS" niet het juiste emailadres ingevuld hebben, zal de mail die wij versturen niet aankomen. Zorg daarom (controleer dit voor de zekerheid) altijd dat in "Mijn KNHS" de juiste gegevens geregistreerd staan.

 

De deadline voor inschrijving is maandag 7 september 2015. LET OP: AANMELDINGEN NA 7 SEPTEMBER 2015 WORDEN NIET GEACCEPTEERD.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

JSP Commissie KNHS Regio Drenthe        

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.