Jeugd(talent)stimulering plan (JSP) van de Regio Drenthe 2016 / 2017

 

 

 

 


Prijsverhoging JSP Regio Drenthe seizoen 2016/2017. 

 

Als JSP staan wij ervoor om laagdrempelig te zijn en te blijven. Zo proberen wij alle talenten uit de regio Drenthe de mogelijkheid te bieden om met extra begeleiding op een hoger niveau in de paardensport te komen. 

Wij zijn er niet om winst te maken, maar willen/moeten kostendekkend blijven. 

Helaas zien wij ons, door verschillende prijsverhogingen, genoodzaakt om het lesgeld met 25 euro te verhogen. De kosten gaan nu dus naar 175 euro voor 12 lessen.  

 

Wij hopen een ieder hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. 

Mochten er nog vragen zijn, dan verzoeken wij u deze te stellen door een mail te sturen naar: 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 


 

 Uitnodiging selectiedagen Jeugdstimuleringsplan Regio Drenthe 2016/2017

 

SELECTIEDAG SPRINGEN: 

12 september 2016 – Manege Boekweitakkers in Dalerveen

 

SELECTIEDAG DRESSUUR: 

13 september 2016 – Manege RV Staphorst in Staphorst

 

Ben jij een gemotiveerde ruiter of amazone met talent, die graag extra hulp wil krijgen om op een hoger niveau te komen, dan is het jeugdstimuleringsplan misschien iets voor jou!

 

Deze uitnodiging is bedoeld voor paarden- of ponyruiters van 10 tot 21 jaar, die startgerechtigd zijn in de klasse L t/m ZZ springen of L1 t/m Z2 dressuur. Ruiters die gedurende het kalenderjaar 10 jaar worden mogen ook meedoen, evenals ruiters die gedurende dit kalenderjaar 21 jaar worden. Er is geen leeftijdsgrens voor de pony's of paarden. In het geval van een pony moet deze behoren tot de categorie C, D of E.  Tevens moet je lid zijn bij een vereniging, die is aangesloten bij de KNHS Regio Drenthe.

 

De selectieavonden zijn er voor ALLE Drentse ruiters die graag willen deelnemen aan het jeugdstimuleringsplan. Tijdens de selectiedagen worden de rijkunsten van jou en je paard/pony beoordeeld en vervolgens wordt er een keuze gemaakt wie wel en wie niet mogen deelnemen aan het jeudstimuleringsplan. Ruiters en amazones, die deelnemen aan het jeugdstimuleringsplan, krijgen 12 lessen van zeer gewaardeerde instructeurs, die je zo goed mogelijk zullen proberen te begeleiden om verder te komen in de sport.  

 

Wil je graag deelnemen aan de selectiedagen, dan verzoeken we je eerst de bijlage goed door te lezen. Voldoe je aan de voorwaarden en wil je, je graag aanmelden? Stuur dan een volledig ingevuld KNHS-inschrijfformulier met je naam, ponynaam, huidige klasse, combinatienummer, telefoonnummer, emailadres en je voorkeurskeuze naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

               

Wij van het JSP doen zoveel mogelijk via mail en gebruiken de gegevens zoals deze bij de KNHS bekend zijn. Wanneer jullie in "Mijn KNHS" niet het juiste emailadres ingevuld hebben, zal de mail die wij versturen niet aankomen. Zorg daarom (controleer dit voor de zekerheid) altijd dat in "Mijn KNHS" de juiste gegevens geregistreerd staan en je tevens bij je aanmelding een juist emailadres meestuurt.

 

De deadline voor inschrijving is maandag 5 september 2016. LET OP: AANMELDINGEN NA 5 SEPTEMBER 2016 WORDEN NIET GEACCEPTEERD.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

JSP Commissie KNHS Regio Drenthe        

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 


JSP 2016-2017
Klik hier voor alle (ook vernieuwde) voorwaarden en info over het jeugdstimuleringsplan van de Regio Drenthe.

 

Startlijsten 2015- 2016
Klik hier voor de startlijsten.

 

Lesindeling 2016-2017
Klik hier voor de Lesindeling.