INDOOR KAMPIOENSCHAPPEN 2020

 

 

Selectie reglement indoordressuur 2020

 

31 Januari t/m 01 Februari 2020 dressuur Pony's

06 Februari t/m 07 Februari 2020 dressuur Paarden

 

13, 14 en 15 Februari 2020 - SPRINGEN Paarden en Pony's

 

  

Wedstrijdsecretariaat Dressuur
Mevr. M.Gaastra Kerklaan 31a 7848 AC Schoonoord Tel: 06 27553469 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wedstrijdsecretariaat Springen
Mevr. N.Hokse Oude Rijksweg 204 7951 DP Staphorst Tel: 06 20772376 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 


 

 

 

 

    

 

 


Tijdens de kampioenschappen springen zullen de uitslagen zoveel als mogelijk "live" op deze website gepubliceerd worden!

 

Klik hier voor de uitslagen tijdens de springkampioenschappen

 

 

 


Selectie wedstrijden tbv de indoorkampioenschappen.

 

Er komen via facebook, vragen/discussies over het soms gelijkvallen van de selectiewedstrijden.

 

In de ALV van November is dit ook met de (aanwezige) leden van Regio Drenthe besproken.
We willen graag een extra mogelijkheid om zich te selecteren/kwalificeren voor de indoorkampioenschappen springen (net als vorig jaar). Dat is een heel lastige klus. Er moet eerst een organisatie zijn die dit op zich wil nemen en daarnaast moet het passen in de overvolle wedstrijdkalender. Er zijn ruiters die op een paard en een pony rijden en ook zijn er ruiters die zowel springen als dressuur rijden.
Daarnaast moet dit allemaal ook in een zo kort mogelijke periode plaatsvinden ivm mogelijk promoveren.
Al deze zaken maakt het onmogelijk om deze selectiewedstrijden volledig te scheiden. Er zal altijd wel een mooie wedstrijd (ongeacht of dit een selectiewedstrijd is of niet) gelijk zijn met bovengenoemde punten.
Mede daarom hoeft men ook niet alle selectiewedstrijden te rijden, maar kan/mag men er ook één laten vallen. Zoals met alles zullen er keuzes gemaakt moeten worden en ook dit is er één van.

 

De vraagprogramma's van de selectiewedstrijden gaan buiten de regio om, we gebruiken de resultaten van deze wedstrijd om de Drentse ruiters te plaatsen op de kampioenschappen.